keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ihanuus joulukalenteri: Luukku 19

Eilen puhuin kehityksestä, tänään vuorossa hiukan erilainen syy siihen miksi cosplay onkaan niin ihanaa.

Aikaisemmin onkin jo tullut sanottua, että cosplay on asiaa tuntemattomalle mielenkiintoinen ja näyttävä harrastus. Sitä se on kuitenkin myös minulle, cosplayn harrastajalle. Sen lisäksi, että tykkään itse tehdä pukuja, on todella ihanaa katsella muiden hienoja pukuja. Cosplayta harrastavana en osaa katsoa elokuvia tai sarjoja ajattelematta miten jonkin puvun toteuttaisin. Sama pätee myös muiden pukuihin. On jännää miettiä, miten juuri katselemani cosplayaaja on tuon ja tuon osa tehnyt. Välillä saatan jopa keritä puhumaan cosplayaajalle ja kysyä asiaa itse. Näistä syntyy yleensä todella mielenkiintoisia keskusteluja.



Pidän yleisesti muutenkin kauniista asioista, joten miksi en myös hienosta cosplaysta. Animen, mangan ja erityisesti pelien hahmodesignit ovat välillä oikeasti vaan todella hienoa ja kun sellaisen tuo hyvin oikeaan elämään, on se vaan ihanan näköistä. Sarjoissa käytetyt väriyhdistelmät, hullut hiusviritelmät ja vaatekappaleet ovat sellaisia joita ei muuten ikinä tulisi näkemään.



Mistä sinä pidät cosplayn tässä puolessa? Onko sinusta ihanaa miettiä miten joku on toteuttanut tietyn osan asustaan vai tykkäätkö ihastella muiden upeita asuja? Kuvituksena ihania, valkotukkaisia, kimonollisia hahmoja :3

-Lilian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti